A gyártási vagy karbantartási folyamatokkal foglalkozó vállalkozásoknak minden esetben szükségük van egy megbízható kötőelem ellátással foglalkozó partnerre. Amennyiben Ön még nem találta meg a legideálisabb beszállítót ezen a területen, érdemes a Ferdinand Gross mellett döntenie.

Szolgáltatásaik a cég 150 éves múltjából adódóan széleskörű tapasztalaton és szakértelmen alapulnak. A cég működését a folyamatosság, tapasztalat és minőség jellemzi, mely egyaránt nyomon követhető úgy a kínálati palettában, mint a szolgáltatások ügyfélközpontú kidolgozásában is.

Választékuk a szabvány ISO és DIN rögzítéstechnikai termékek mellett egyedi, rajz alapján gyártott elemeket is kínál. Emellett elérhetőek még náluk műszaki jellegű cikkek, szerszámok, és magas minőségű vegyi termékek is egyaránt.

Rendkívüli C-termék menedzsment

Amennyiben az Ön cégének rendszeres, kiszámítható C-termék igénye van, úgy a Ferdinánd Gross profizmusát a kanban szolgáltatásukon keresztül tapasztalhatja meg igazán. Az egyszerű kötőelem utánpótlás biztosításától a teljes C-termék menedzsment és logisztika átvállalásáig a cég széleskörű, igényspecifikus megoldásokat kínál.

A Ferdinand Grossra bízhatja többek között a raktározást, a szervezést, a logisztikát és rendkívül sokat takaríthat meg a rendelési, könyvelési és ellenőrzési folyamatokon is. Ideális esetben a teljes C-termék beszerzéshez kapcsolódó költséget akár 70 %-kal is képesek lehetnek csökkenteni az Ön cége számára.

Saját fejlesztésű kanban vezérlő szoftverük, a FALCON segítségével Ön a kanban egy továbbfejlesztett verzióját is élvezheti. Az egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát program segítségével Önnek folyamatos rálátása lehet a teljes C-termék menedzsmentre, helyhez kötöttség nélkül.

Az Ön számára legkifizetődőbb kanban megoldást tapasztalt szakemberek dolgozzák ki a Ferdinand Grossnál, hogy az maximálisan az Ön cégének igényeihez legyen igazítva.

Részletes tájékoztatást szeretne az elérhető megoldásokról? Vegye fel a kapcsolatot a cég szakértő munkatársaival a következő telefonszámon: +36 1 425-7523 vagy e-mailben.