A termelés zökkenőmentes folyamatának egyik legfontosabb alappillére a megbízható, átlátható és biztonságos kötőelem beszerzés. Emellett fontos kiemelni, hogy a kötőelem beszerzésével járó költségek is jelentős anyagi ráfordítást jelentenek, így a hatékony C-termék menedzsment kidolgozása és a tökéletes beszállító partner kiválasztása pénzügyi szempontból is fontos szerepet tölt be. A sikerhez elengedhetetlen, hogy a beszállítók és a cég munkatársai jól együtt tudjanak működni.

Minden vállalatnak sajátos struktúrái és folyamatai vannak és ennek megfelelően egyedi követelmények alakulnak ki a C-alkatrészek ellátásával kapcsolatban is. A hatékony gyártási folyamat és munkavégzés érdekében fontos a testreszabott és rugalmas megoldások alkalmazása a kötőelem ellátás területén.

Egy professzionálisan, a cég valós igényeire optimalizált, egyedi kanban rendszer számos előnnyel járhat a vállalatok számára. Nemcsak a C-termék ellátás válik kiszámíthatóvá és biztonságossá, de a költségek is csökkenthetőek a folyamatos rendelésekhez kapcsolódó feladatok jelentős redukálása révén. Egy olyan rendszer, amely igazodik a cég igényeihez, biztosítja a hatékonyabb működést és meghatározó szerepet játszhat a vállalat sikerében.

A Ferdinand Gross munkatársai magas szakértelmükkel és ügyfélközpontú hozzáállásukkal a legjobb kanban megoldásokat teszik elérhetővé a vállalat ügyfelei számára. A FALCON kanban-vizualizációs rendszerüket használva pedig a folyamatok optimalizálása mellett, minden cégvezető teljes áttekintést kap a C-termék menedzsment folyamatairól, korlátozások nélkül.

A FALCON alkalmazás segítségével egy adott C-termék pontos helyét a polcokon azonnal megtalálhatjuk, és igény szerint akár a kanban tárolók 3D-s képét is megtekinthetjük. A rendszer részletes információkat szolgáltat az összes adatról, és teljes rálátást biztosít az ellátási láncra, beleértve a készletfedezeti időt és a tárolók tartalmának heti fogyását is. Emellett a FALCON vezérlő funkciói segítségével könnyedén módosíthatóak a tárolási helyek, a tároló kapacitásai és eltávolíthatóak azok a termékek, amelyekre jelenleg nincs szükség.

Ha Ön is szeretné tudni, mennyit spórolhat egy személyre szabott, szakmai szempontok szerint kidolgozott kanban rendszer bevezetésével, ne habozzon! Fordulj bizalommal a Ferdinand Gross szakértőihez a +36 1 4257523-as telefonszámon, vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail címen.