Tevékenységéhez különféle, speciális vagy éppen szabványos rögzítéstechnikai elemekre van szüksége? Szeretné, ha a szükséges csavarok, anyák, alátétek és egyéb, akár különleges C-termékek mindig, a megfelelő időben és helyen rendelkezésre állnának?

A Ferdinand Gross DIN és ISO csavarok, anyák, alátétek, egyedi, rajz alapján gyártott kötőelemek széles választékát kínálja, magas színvonalú szolgáltatási palettájuk révén a cég szakértő munkatársai könnyedén megtalálhatják Önnek a legideálisabb C-termék ellátási megoldást!

A Ferdinand Gross sokkal többet kínál, mint csupán rögzítéstechnikát!

Kínálatuk rendkívül széleskörű, felöleli a teljes szabvány kötőelem palettát és egyedi igényeket is képesek kielégíteni a rajz alapján gyártott alkatrészeiknek köszönhetően. Termékeik acélból, rozsdamentes acélból, színesfémekből és műanyagból is készülnek. A maximális minőség biztosítása érdekében korrózióvédelmet is kínálnak galvanikus felületkezelések vagy cinklamellás bevonatok formájában.

A Ferdinand Gross kis- és nagy mennyiséget igénylő ügyfelek számára is egyaránt kiváló kötőelem ellátási megoldásokat kínál. Azok, akik egyszeri vagy nem rendszeres rendeléseket szeretnének leadni, a webáruházba történő belépéssel ezt gyorsan és könnyedén megtehetik. A rendszeres kötőelem igénnyel rendelkező vállalkozásoknak pedig egyedi, személyre szabott kanban megoldásokat tudnak kínálni.

A Ferdinand Gross a kötőelemek széles tárházának biztosítása mellett kiszámítható és költséghatékony C-termék logisztikai megoldásokat is tud Önnek kínálni. Ezzel pedig nem csak gyártási, szerelési vagy karbantartási munkálatait teheti kiszámíthatóvá és gördülékennyé, de a C-termék beszerzési költségeket is csökkentheti.

A Ferdinand Gross különlegessége, hogy náluk a német precizitás, a multinacionális vállalatokra jellemző profizmus és az ügyfélközpontú gondolkodás egyszerre van jelen. Hosszútávú együttműködésekre törekszenek és ennek érdekében maximálisan szem előtt tartják ügyfeleik igényeit. Mivel helyi logisztikával és saját gépjármű flottával is rendelkeznek, folytonosan, kiszámíthatóan tudják ellátni beszállítói feladataikat.

Több, mint 800 ügyfél él nap, mint nap a Ferdinand Gross által kínált sokrétű lehetőségekkel. Megbízható és szakértő, a minőséget minden körülmények között szem előtt tartó szemléletüknek köszönhetően ügyfeleik időt, idegeskedést és pénzt takaríthatnak meg.

Amennyiben Ön is olyan C-termék ellátó partnert keres, mely maximálisan szem előtt tartja érdekeit és mindig, minden helyzetben rendelkezésre áll, megtalálta! Keresse a Ferdinand Gross munkatársait az alábbi elérhetőségeken:

telefonszám: +36 1 425-7523

e-mail: info@schrauben-gross.hu