Bizonyos esetekben, különféle gyártási folyamatokban, bár a szabványos kötőelemek listája igen széles, azok mégsem tudják teljesíteni a tőlük elvárt feltételeket. Az egyre modernebb és specifikusabb folyamatokban egyre gyakrabban merül fel egyedi kötőelem igény is, és a vállalatoknak szükségük van egy megfelelő, munkájában igényes és megbízható egyedi kötőelem gyártó- és beszállító partnerre.

A Ferdinand Gross több, mint másfél évszázados múlttal rendelkezik, ami a kötőelemek gyártását és értékesítését illeti. A vállalat filozófiája rendkívül ügyfélorientált és megoldásközpontú, az ügyfelekkel való szoros együttműködésen alapul, éppen ezért pontosan tudják, mik azok a legfontosabb kritériumok, amelyeknek az igények maximális kielégítése érdekében meg kell felelniük.

Jelenleg szállítási volumenük több mint 40%-át a specifikus, rajz alapján gyártott C-termékek és egyéb alkatrészek teszik ki. Szállítanak többek között forgácsolt és mart termékeket, valamint stancolt, hajlított és sajtolt alkatrészeket minden anyagból, minőségben és bármilyen kívánt felülettel.

Beszerzési forrás hálózatuk rendkívül széles, ügyfeleik több mint 900, nemzetközi szabványok szerint tanúsított gyártó közül választják ki azt, amely a technológiai követelményektől és bonyolultságtól függően a legmegfelelőbb az adott projekthez. Tapasztalt technikus csapatuk és széles technológiai portfóliójuk pedig garanciát nyújt mindig és mindenkor a legmagasabb biztosítható anyag- és előállítási minőségre.

Fontos szempont még, hogy nem csak a termékek magas minőségére, de az ellátás biztonságára is kiemelt figyelmet fordítanak. Minél speciálisabb és összetettebb az igényelt termékhez kapcsolódó gyártási technológia, annál fontosabb a megfelelő raktárkészlet, valamint a több beszerzési forrás rendelkezésre bocsájtása. A kockázat földrajzi eloszlása ​​érdekében párhuzamos nemzetközi beszerzési megoldásokat kínálnak, főként Európára és a Távol-Keletre fókuszálva. Így válik biztossá a gyors reakció, ha bármilyen nyersanyag, vagy egyéb rendelkezésre állási probléma merülne fel az ellátásban.

Ha Ön biztos és professzionális partnert keres egyedi kötőelem igényének biztosítása érdekében, a Ferdinand Gross szakértő csapata készséggel áll rendelkezésére. Személyes tájékoztatásért keresse őket bizalommal a + 36 1 425 7523-as telefonszámon, vagy az info@schauben-gross.hu email címen!